Veelgestelde vragen

Hieronder hebben we antwoord gegeven op een aantal veelgestelde vragen. Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Staat jullie hele collectie op de website?
Nee, we hebben in onze winkel een veel grotere collectie. Omdat deze regelmatig wisselt is het niet mogelijk om dat allemaal op de website bij te houden. Ben je op zoek naar een bepaald model? Neem dan even contact met ons op.

Hoe kan het dat jullie trouwjurken zo goedkoop zijn
Wij hebben afspraken gemaakt met onze leveranciers dat we grote aantallen inkopen van trouwjurken en bruidsjaponnen die een half jaar op de markt zijn. Hierdoor krijgen we extra kortingen die we rechtstreeks doorberekenen aan onze klanten. Onze hele collectie is minimaal 40% goedkoper dan de verkoopadviesprijs. Hierdoor wordt je trouwdag opeens een stuk goedkoper!

Zijn het allemaal nieuwe jurken?
Ja, al onze japonnen zijn nieuw, wij verkopen geen tweedehands japonnen.

Zijn het overjarige modellen?
Nee, al onze japonnen zijn recente modellen. Wij verkopen japonnen die een half jaar op de markt zijn of langer maar absoluut geen oude modellen.

Ik heb een afwijkende maat, hebben jullie dat ook?
Jazeker, wij staan in Nederland bekend om onze grote maar ook kleine maten. Daarnaast kunnen een aantal ateliers maatwerk leveren in alle maten. Ideaal voor iedereen die niet in een standaard maat past.

Mijn bruiloft is snel, kan dat dan nog wel?
Natuurlijk, wij zullen altijd alles doen wat mogelijk is. Je keuze wordt minder groot, maar we hebben ruim 250 modellen in alle maten in de winkel. Daar moet toch wel iets moois voor jou bij zitten.

Hoe lang voor mijn bruiloft moet ik komen?
Wij hebben alles in voorraad en je kunt het direct meenemen, indien er aan de japon iets vermaakt moet worden dan hebben de coupeuses wel even de tijd nodig om dit goed en professioneel te doen. Ons advies, als het niet anders kan kunnen wij binnen twee weken de gehele japon op maat klaar hebben voor jouw bruiloft.

Ik heb een bepaald budget
Al onze japonnen zitten tussen de 599 en 1199 euro. Je bent dus voor een japon nooit meer dan 1199 euro kwijt.

Wie moet ik meenemen als ik wil komen passen?
Voordat je bruidsjaponnen wilt gaan passen moet je goed nadenken wie je mee wilt nemen. De verleiding is groot om eerst eens lekker met een paar vriendinnen te gaan neuzen voordat je echt op stap gaat met de moeders. Helaas blijkt dit niet te werken en dit kan veel stress in de familie geven. Op het moment dat je aan het passen bent en je past de japon waar je helemaal weg van bent, gaan je ogen glimmen, ben je helemaal gelukkig en heb je hem dus gevonden. Als je dan later met de moeders komt en deze japon laat zien is het zo iets van: "Kijk mam dit is hem." Je moeder ziet er dan maar één (of twee) en denkt dan: "Heb je dit al geprobeerd, staat dat niet leuk en pas deze nog even." Met andere woorden: je moeder mist het proces van dit staat je wel en dat staat je niet. Verder merken we dat de moeders vaak teleurgesteld zijn en dat is misschien niet altijd even gezellig. Het is veel verstandiger om direct iedereen mee te nemen die je mag/kan helpen bij je keuze. Zij maken dan alles mee, zien veel dingen bij je aan en het moment dat jij stralend de paskamer uit komt, is dan ook het moment dat je dat met hun kunt delen.

Welke merken goedkope trouwjurken en bruidsjaponnen verkopen jullie?
We verkopen o.a. de volgende merken:
- Sincerity
- Justin Alexander
- Marylise
- Imogene
- Sarah Danielle
- St Patrick
- Trés Chic
- Valerie
- Brinkman
- Creations of Leijten
- Sweetheart
- Noblesse
- Poirier

Open:
Maandag t/m zaterdag op afspraak

Adres:
Eiffelstraat 46
8013 RT ZWOLLE
Telefoon: 038 - 337 59 05
B.g.g. 06 - 444 750 45

www.goedkopebruidsjaponnen.nl
Wij bieden de nieuwste trouwjurken aan tegen exclusieve lage prijzen van alle bekende merken en modellen. Bezoek onze showroom om onze complete collectie te bekijken.

Volg ons op social media
Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen.
mail u979