Onze winkel
Op een oppervlakte van meer dan 200m2 presenteren wij onze bruidsjaponnen. Op de daarvoor bestemde bustes vindt je bruidsjaponnen en trouwjurken voor een nog mooiere presentatie en beeldvorming. Wij stellen je in de gelegenheid om op je eigen tempo de bruidsjaponnen te bekijken.

Grote collectie
Wij hebben altijd ruim 250 bruidsjaponnen en trouwjurken op voorraad van alle bekende merken. Onze collectie is up-to-date en je betaalt nooit meer dan 1099,- voor een japon. Omdat wij groot inkopen bij onze leveranciers zijn onze japonnen en jurken altijd 40% goedkoper dan de verkoopadviesprijs.

Webshop
In onze webshop zie je een klein gedeelte van onze collectie. Omdat deze regelmatig veranderd is het voor ons onmogelijk om deze op onze website actueel te houden. We raden je aan om gewoon vrijblijvend te komen kijken bij ons.

Coupeuses
Indien er aanpassingen nodig zijn aan je trouwjurk, hebben wij gerenommeerde coupeuses in dienst, die voor kostprijs je bruidsjapon geheel op maat en naar je eigen wens kunnen vermaken.

Het voordeel van dit concept is dat je in eerste instantie geheel vrijblijvend de bruidsjapon bekijkt zonder persoonlijke verkoopster. Uiteraard word je bij het passen deskundig geholpen en geadviseerd.

Natuurlijk kan je ook rechtstreeks via onze webwinkel bestellen. Daar kan je de japon reserveren of gelijk laten versturen.

 

Open:
Maandag t/m zaterdag op afspraak

Adres:
Eiffelstraat 46
8013 RT ZWOLLE
Telefoon: 038 - 337 59 05
Stuur een e-mail

www.goedkopebruidsjaponnen.nl
Wij bieden de nieuwste trouwjurken aan tegen exclusieve lage prijzen van alle bekende merken en modellen. Bezoek onze showroom om onze complete collectie te bekijken.

Volg ons op social media
Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen.
twitter facebook mail u979